Billiga Fotbollströjor Barn
arrangemang och har alltid insisterat


Manchester City vill skriva


Dortmund Tröja, Inter Tröjaden engelske landslagsmannen beställa fotbollströjor kommer

Manchester City vill skriva på Kane, som gnistrade för Tottenham förra säsongen trots att klubben upplevde en svår kampanj under både Jose Mourinho och Ryan Mason.
Den engelske landslagsmannen vann Premier League Golden Boot och gjorde 23 mål från 35 matcher i tävlingen, samtidigt som han fick 14 assist under vägen.
dortmund tröja Det hävdades att City ställde in Gabriel Jesus, Bernardo Silva, Raheem Sterling, Aymeric Laporte och Riyad Mahrez som eventuellt används vid delbyte.
Tottenham har dock inget intresse av ett sådant arrangemang och har alltid insisterat på att deras stjärnanfallare inte är till salu.
Tottenhams supremo Daniel Levy är å sin sida 'ännu mer beslutsam nu' att Kane inte kommer att säljas i sommar.
inter tröja Och det förväntas att övergångssagan kommer att smula sönder efter slutet av det nuvarande EM och mot nästa säsong, som startar den 13 augusti.
Goedkope voetbalshirt Kane har gjort klart för Tottenham att han vill lämna, med 27-åringen som ännu inte har vunnit en pokal under hela sin tid i norra London.
City är hans favoritdestination om han lämnar huvudstaden bakom sig, trots att Barcelona, ​​Manchester United och Real Madrid också är kopplade i varierande grad.
Och Kanes fokus för närvarande är att skjuta England till Euro 2020 -ära, med de tre lejonstjärnorna ännu inte släppt av märket vid turneringen hittills.
Och han var ännu värre mot Skottland, efter att ha blivit avkörd i slutskedet vid en tid då England jagade en vinnare.
Southgate har dock gett Kane en förtroendeomröstning genom att insistera på att Tottenham -stjärnan kommer att gå igenom hans hårda fläck.
Den tidigare Skottlandsstjärnan Willie Miller har under tiden överraskande hävdat att Kane inte kommer in i sitt lag.

arsenal tröja

manchester united tröja barn