opereres dagen efter majs sidste


Trods skaden i november sidste


Fodboldtrøjer, Køb Fodboldtrøjerde røde djævle ville have, fodboldtrøjer outlet signering i denne periode

Trods skaden i november sidste år har Rashfords engagement i United og England forsinket sagen.
De røde djævle ville have, at Rashford skulle opereres dagen efter majs sidste liga nederlag i Europa League mod Villarreal, men han ville repræsentere England ved Euro 2020.
Fans og eksperter rejste imidlertid bekymringer over hans velbefindende igen, efter at han kun spillede 83 minutter på tværs af The Three Lions 'syv kampe.
fodboldtrøjer Rashfords holdkammerater talte meget om hans præstationer på træning, men han vil nu håbe, at hans operation hjælper med at replikere denne form på banen.
Hans mangeårige problemer har betydet, at han ikke har kunnet få maksimal fleksibilitet fra leddet og løfte tunge vægte i fitnesscentret.
køb fodboldtrøjer Specialister har fortalt United, at en 12-ugers rehabiliteringsperiode vil være nødvendig efter Rashfords operation.
nueva camiseta fútbol Men indtil kirurgen går under huden under nøglehulsoperationen, kan den 23-årige 'forventede genopretningsperiode ikke være kendt.
Rashford ville have været opereret umiddelbart efter Englands Euro 2020 -finale, men kirurgen i forbindelse med United er ikke tilgængelig før udgangen af ​​måneden.
Han tager nu på ferie forud for operationen, hvorefter han også vil modtage behandling for en fodskade, der fik ham til at kæmpe med at tage støvlen på til tider i sidste sæson.
Rashford spillede 59 kampe for United og England forud for sommerens EM - i gennemsnit en udflugt hver 4,2 dage.
Heldigvis vil Jadon Sanchos ankomst give Ole Gunnar Solskjær chancen for at rotere mere i denne sæson, end han gjorde, og burde have gjort sidste.
United har nu Rashford, Sancho, Anthony Martial, Mason Greenwood, Daniel James og Amad Diallo alle i stand til at spille på fløjen.
Da Rashford forventes at blive sat på sidelinjen til tidligst i oktober, vil Solskjærs sandsynlige førstevalgsfront tre bestå af Greenwood, Sancho og Edinson Cavani.
Han går glip af vigtige kampe som sæsonåbningen på hjemmebane til Leeds United og de tre første Champions League -gruppespil.
Rashford er imidlertid fænomenal, når han er bedst, og uden skader at bekymre sig om kan være som en ny signering i denne periode.

bayern munchen trøjer

nueva Camisetas Fútbol